lørdag den 23. marts 2013

Velkommen


Vi bager og laver mad hele tiden, og det både lykkes og går galt. Men når det så lykkes, kan det også blive rigtig godt.
Selvom det måske ikke lige lykkedes de første gange man bager macarons eller laver créme brûlée, skal man ikke give op, da det sagtens kan være at man måske ikke lige har den samme ovn som den der har skrevet opskriften og derfor nok lige skulle have bagt kagen i kortere tid, end der står i opskriften. Bagning er lidt mere kompliseret end bare lige at bikse en salat sammen, da man skal vide, at okay man skal nok ikke lige blande vand og chokolade sammen da det derfor gør, at desserten blev helt grynet, hvis man kommer til at smække ovndøren for hårdt i, mens kagen er inde, vil den falde helt sammen, og slet ikke blive til noget og hvis ikke man steger løgene til de er gennemsigtige, vil de være helt hårde og rå.
Crème er hele vores eventyr i mad- og dessertuniverset og er det vi vil fortælle jer om, og forhåbentlig inspirere jer til at finde dejskraberen og køkkenvægten frem og komme i gang i køkkenet.

Alexandra og ViolaFollow my blog with Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar