lørdag den 29. juni 2013

Dadelkugler med mandler og kakao


Dadelkugler har kun plusser:
+ de er sunde
+ de er ufatteligt lækre
+ der er ikke noget farligt i dem, som man ikke ved hvad er
+ de er nemme at lave
+ opskriften er meget simpel

Og derfor er der kun gode grunde til at lave dem, og bagefter nyde dem udenfor (hvis vejret altså er til det) i solskinnet en skøn dag i sommerferien... :)


(Pst... Der vil nok være lidt større mellemrum mellem vores posts i sommerferien, da vi begge har masser af planer, men vi vil opdatere så ofte så muligt!)


Dadelkugler, ca. 30 stk.
50 g mandler
100 g udstenede dadler
25 g kokosmel
3 spsk kakao
4-5 spsk mælk
60 g havregryn

Kør mandlerne i en foodprocesser til de er "hakkede" men ikke blendet til mandelmel, så der er lidt at tykke i. Tilsæt dadlerne og kør videre til massen er blandet godt sammen. Kom kokosmel, kakao og havregryn i og tilsæt mælken lidt ad gangen, til dadelkuglerne har en konsistens man kan forme eller rulle til små kugler. Hvis massen er for våd, kan du komme flere havregryn og evt. en smule mere kokosmel. Kør massen til den er godt blandet sammen. Tril "dejen" til små kugler, ca. 30 stk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar