fredag den 7. juni 2013

Klassiske chocolate chip cookies


Jeg kender ikke en eneste (så vidt jeg ved) der ikke kan lide cookies. Det er noget alle bare kan lide. Så er det så bare lige det med at finde den perfekte, eller en af dem. Det her er en af dem, skabt af Magnolia Bakery og bagt tusinde af gange hjemme hos mig. Selvom de fleste cookies gør det, smager de her så sindsygt godt! Forresten vil det nok være mig der de næste par dage vil blogge, da Alexandra er i Paris i øjeblikket og bagefter det skal til Island.


Chocolate chip cookies, ca. 15 stk
½ dl hvedemel
1 ½ tsk natron
135 g blødt smør
1,2 dl sukker
85 g brun farin
1 stort æg, stuetemperatur
½ vaniljestang
1/4 dl groft hakket mørk chokolade

Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland mel og natron sammen og sæt det tilside.
Skrab kornene ud af vaniljestangen. Pisk smøret sammen med sukkeret til det er blødt i ca. 3 minutter. Tilsæt æg og vaniljekorn og pisk det godt sammen. Tilsæt tilsidst melblandingen og rør det grundigt sammen. Vend den hakkede mørke chokolade ind i dejen.
Brug en ske til at forme dejen på pladerne med mellemrum imellem hver. Bag dem i ovnen i 10-12 minutter til de er lyst gylden brune.
Lad cookiesne køle af i ca. 1 minut på bagepapiret før du fjerner dem derfra, lægger dem over på en rist og lader dem køle helt af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar