fredag den 31. januar 2014

Interview | ValdemarsroMadblogger, og kan også snart snuppe titlen som kogebogsforfatter. Ann-Christine, der står bag bloggen Valdemarsro, kan ikke lade være med at blogge, og inviterer læserne ind i små glimt af hendes hverdag. Hun startede ikke sin blog som en madblog, bliver inspireret af mange nære mennesker og har et yndlingsmadmenneske, hun håber på åbner noget i Aarhus. Valdemarsro
"Da jeg startede bloggen i 2007 boede vi i Sverige, i et lille område som hedder Valdemarsro og som ligger i udkanten af Malmø." Deraf kom navnet så.
Det hele startede slet ikke som en madblog, og er for den sags skyld heller ikke kun det i dag. På bloggen bliver der fremvist massevis af små glimt, af Ann-Christine og hendes families hverdag, hvor der bla. er kreative ideer til anderledes måder at gøre tingene på, ideer til hyggelige ting at gøre eller lave, eller guides til hvor man kan tage, hen hvis man er ude og rejse.
Ann-Christine startede bloggen, mest for at dele sit liv med sin søster og sin mor, der boede langt væk, og så på den måde, ville de kunne følge med i hendes liv.
En anden ting var også, at hun var nysgerrig på at lære noget om det med at lave layout, tyde simple koder og så at lære wordpress bedre at kende. 

Kogebogen
Sådan en kommer der nemlig også en af - og vi glæder os!
"Jeg har netop underskrevet en forlagskontrakt og er i fuld gang med at skrive på min bog som udkommer i efteråret 2014. Det bliver en bog fyldt med hverdagslykke og familievenlige opskrifter."Inspirationen
Nære familiemedlemmer er det der inspirerer Ann-Christine. De to børn, Julie og Johan, hendes mand og mange andre, er med til at skabe inspiration. En god blanding af mange ting er i det hele taget med til det.
"Mine børn, min mand, nærmeste familie, venner, et menukort på en restaurant eller cafe, billeder..."

Der er dog også Claus Meyer.
"Hvis jeg må vælge et yndlingsmadmenneske i stedet, så må det blive Claus Meyer, som jeg synes gør det helt fantastisk og virkelig har været med til at sætte Danmark på verdenskortet, samt skaber gode madoplevelser på et plan, hvor alle kan være med. Hepper virkelig meget på, at der skal åbne et Meyers Bageri i Aarhus!"


Tak til Ann-Christine, for at få lov til at interviewe!
Besøg meget gerne hendes hyggelige blog her, så bliver du i godt humør!

Billederne er Ann-Christines egne, og er lånt i forbindelse med interviewet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar