søndag den 23. februar 2014

1 års fødselsdag


For præcis 1 år siden startede vi Buttermilk Sea. Der kaldte vi os endnu ikke Buttermilk Sea, og der har været et par ændringer i navnet, siden vi startede. Desuden, startede vi heller ikke som en kageblog, men en madblog. Vi var ikke specielt gode til at tage billeder, men alligevel blev vi ved med at prøve os frem, og man kan, hvis man sammenligner billederne fra da vi startede til nu, tydeligt se forskel på kvaliteten, og hvor meget, der er blevet gjort ud af billederne.
Selv den gang, gik vi dog op i økologi og rene, friske råvarer. I løbet af tiden fik vi også mere og mere øjnene op for, hvor mange vilde madblogs der er, og vi havde lyst til at prøve næsten alle deres opskrifter. Derfor, stod der også tit (f. eks.) "opskriften er Chocolats", med et link til bloggen. Vi begyndte at sige "ej, det der er godt nok ikke nogle særligt pæne billeder" eller "wow, prøv lige at se de der billeder! De er da vildt pæne!".


Lidt efter lidt kom der flere og flere ideer til os. Vi skrev alle mulige tanker ned på små sedler om aftenen før vi skulle sove, lavede "idebøger", der indeholdt ideer til, hvordan man kunne gøre vores blog bedre, hvilke andre blogs, der virkelig inspirerede os, hvilke opskrifter vi gerne ville lave osv. Vi lavede interviews med forskellige madbloggere og 'sådan gør du'-posts med, hvordan man f.eks. fik formet en pæn rund bolle og sådan, og begge dele kommer der flere af ;) 

Alt dette gjorde vi, og det er kommet frem til et resultat, som vi faktisk selv er godt stolte af, nemlig Buttermilk Sea. Hip, hip hurra og tusind, tusind tak, for at have fulgt med og skrevet kommentarer, vi er meget taknemlige! :-)


Kærlig hilsen,
Alexandra & Viola

2 kommentarer:

 1. Hej Alexandra og Viola

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Man kan virkelig se, hvor meget den har udviklet og forbedret sig. Jeres billeder er simpelthen så flotte, og jeres opskrifter er rigtig fine! :-) Jeg er klart imponeret - og fast læser!

  De kærligste hilsner
  Nadja

  cinnamonplease.blospot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor er du bare sød! TUSIND TAK! :-)

   Slet