lørdag den 18. januar 2014

Chokoladecookies


Tænk dig til en cookie proppet med mørk chokolade og mørk kakao. Ikke for meget og ikke for lidt, bare helt perfekt. Sådan en cookie er dette. De er ikke specielt besværlige at lave, og dem du serverer dem for, vil elske dig for at have lavet dem. Så skynd dig at komme i gang - det kan kun gå for langsomt! :) 




Chokoladecookies, ca. 15 stk.
110 g smør
300 g brun farin
2 æg 
50 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
et lille nip salt
200 g hvedemel
110 g mørk chokolade

Forvarm ovnen til 180 grader. Smelt smøret i en gryde ved lav varme. Så snart det er smeltet skal du tage gryden af varmen og røre brun farin i. Rør æg i smørblandingen, sigt kakaopulver og rør det godt sammen. Tilsæt salt og sigt også mel og bagepulver ned i dejen. Hak den mørke chokolade groft og vend den i dejen. Fordel dejen på en bageplade (eller to) beklædt med bagepapir i 15 små klatter med lidt mellemrum imellem hver. Bag dem i den forvarmede ovn i ca. 15 minutter. Lad dem køle af på en bagerist. 

2 kommentarer:

  1. Åh, de ser HELT rigtige ud!! Fine billeder på bloggen i øvrigt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak! - de var også HELT rigtige ;)

      Slet