torsdag den 3. april 2014

Juice med blodappelsin, fennikel og ananas


I øjeblikket juicer alle. Jeg gør også. Ikke fordi alle de andre gør det, men fordi det er en sindsygt god måde at få brugt frugter og grøntsager, både de friske, og dem der er tæt på at blive dårlige. Vi har haft en juicer i virkelig lang tid, hjemme hos mig, og vi har selvfølgelig også brugt den en hel del. Forleden dag fik jeg lyst igen, så jeg kreerede en juice, der har det hele, og altid vil passe ind både morgen, middag og aften, da den både er sød, syrlig, en smule spicy og har en snert af en dejlig lakridsagtig smag fra den halve fennikel. 




Juice, 4-5 personer
2 blodappelsiner
1 økologisk citron
½ fennikel
2 æbler
½ ananas
4 gulerødder

Skræl blodappelsinerne. Skrub citronen og gulerødderne godt, og vask fennikel og æbler. Skær ananasen i skiver (uden skræl på). Kom blodappelsinerne i din juicer, derefter citron (med skal på), fennikel, æbler og ananas (det kan godt tage lidt tid for al saften at blive presset ud af ananasen, da der er ret meget saft i). Afslut med gulerødderne, der får det sidste saft til at komme ud. Nyd din juice kold, og hvis du stiller den i køleskabet, smager den (næsten) lige så godt, dagen efter ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar