onsdag den 27. marts 2013

Citronpåskeæg med lakrids og kokos


Foråret har for mig kun vist to symtomer. De små erantis titter frem under sneen, og påskeferien er i gang. Siden den er så meget i gang, fik Alexandra og jeg i går lyst til at lave små fine påskeæg. De små delikate æg, er perfekte hvis du skylder et påskeæg væk, og gerne vil gøre det personligt at lave dine egne. Påskeæggene er virkelig lette at lave, der bliver en hel del af dem, og man bruger ikke ret mange råvarer på dem.

CITRONPÅSKEÆG, CA. 30 STK.
1 citron, skallen derfra
100 g marcipan
1/2 tsk lakridspulver
lidt kokos til beklædning af æggene

Ælt marcipan, citronskal og lakridspulver godt sammen. Rul dem til små æg, og rul dem med det samme i kokos.
Kokosen vil gerne klistre fast, så længe du ruller æggene lige efter du har formet dem!

4 kommentarer:

  1. Øj, det lyder godt nok som en lækker kombination!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak det var det også!
      God påske,
      Viola :)

      Slet
  2. I can't wait to try this!!! The photos are great! Ill be following the next delights to come...!
    Art

    SvarSlet
    Svar
    1. Thanks! You can be looking forward to!
      Viola :)

      Slet