fredag den 19. april 2013

Bananpandekager


Jeg syntes efterhånden man har hørt om bananpandekager, eller set dem et eller andet sted, et par gange. Normalt plejer jeg at spise de små amerikanske pandekager med bananskiver oven på, men det med at mose en banan og piske den ind i dejen, har jeg aldrig prøvet før, så det skulle der selvfølgelig laves om på. Jeg har taget udgangspunkt i vores tidligere amerikanske pandekager, men ændret lidt på opskriften og tilføjet banan og birkes. Når pandekagerne steges kan lugten af banan være meget kræftig, men selve pandekagerne er helt perfekte, og smager slet ikke så kræftigt af banan.


BANANPANDEKAGER, CA. 15 STK
2,5 dl hvedemel
2 dl mælk
15 g smør
1 lille banan
1 tsk blå birkes
1/2 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver

Mos bananen. Smelt smøret på den pande, pandekagerne skal steges på. Pisk det hele sammen, til dejen er uden klumper. Steg bananpandekagerne til de er brune på begge sider - de første vil nok drille lidt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar