onsdag den 17. april 2013

Pasta med chorizo, tomatpure, fløde og champignon


Pastaretten her er perfekt. Altså helt perfekt. Smagen af fløde, tomat, chorizo og champignon er skøn sammen med løgene, pastaen og den mikro smule chili der er i. Dog skal man passe på med at skære chillien i for store stykker da det meget hurtigt kan blive for stærkt. Opskriften er lånt fra Foodfanatic som laver mange skønne opskrifter, og jeg syntes helt klart i skal tage et kig forbi! Ideen med champignonerne kommer fra Plat du jour og det giver en mere mættende fornemmelse. Der er dog ændret lidt på målene, men mere er det heller ikke. Pastaen smager sikkert skønt med en frisk, sprød salat!


PASTARET MED CHORIZO, TOMATPURE, FLØDE OG CHAMPIGNON TIL 5 PERSONER
400 g pasta
130 g chorizo
1 løg
4 fed hvidløg
1,5 cm rød chili
150 g chamoignoner
5 spsk tomatpure
3,5 dl fløde (lidt af det kan evt. erstattes med lidt af kogevandet fra pastaen)

DESUDEN
lidt olie til stegning
parmesan til den færdige ret
salt og peber

Skær chorizoen i grove tern, hak chilien, løget og hvidløgene, og skær champignoner ud i skiver. Varm olien i en stor pande og tilsæt chorizo, løg og hvidløg. Steg videre i et par minutter, til løgene er 'gennemsigtige'. Kom fløde og tomatpure i, og smag til med salt og peber. Hæld champignoner i og lad dem falde let sammen. Skru ned for varmen. Kog pastaen til den er al dente, og vend pandens indhold sammen med pastaen. Slut af med friskrevet parmesan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar