lørdag den 25. maj 2013

Sommerlig pasta med tomatsauce og basilikum


Dette er verdens letteste pastaret, og samtidig en af verdens bedste. Jeg havde først set en opskrift på en anden madblog, men den virkede lidt kompliceret, så da min mor viste mig denne uffatelligt nemme fra Jamie Oliver blev det den - dog puttede jeg ikke alt hvad der stod i hans opskrift i, men ellers er det næsten bare den samme. Det er en af de bedste og mest sommerlige pastaretter jeg længe har fået, det smager så sindsygt skønt og er utroligt let at lave.


Pasta med tomatsauce og basilikum, 5 personer
900 g San Marzano cherry tomater
700 g pasta

Desuden
1 håndfuld basilikum
olivenolie
salt
peber

Forvarm ovnen til 200 grader. Kom tomaterne i en bradepande og hæld oliven olie, salt og peber over, og put dem ind i den 200 grader varme ovn i 20 minutter.
Når de er bagt færdigt, mas tomaterne med en gaffel, til der kommer saft fra dem, og smag til med salt og evt. peber.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog, og kog pastaen efter instrukserne på pakken, til den er al dente. Si vandet fra pastaen og bland den sammen med tomatsaucen. Riv basilikumen ind over og vend det sammen med pastaen.

2 kommentarer:

 1. Hej piger. Hvor ser det bare lækkert ud! Jeg følger jer på bloglovin, og jeg ville lige høre om i ville gengælde? Jeg har også en skøn madblog, ligesom jer ;-)
  anna-mad.blogspot.dk
  bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/4167223
  knus Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak! :)
   Vi skal nok kigge forbi din blog :)

   Slet