fredag den 23. august 2013

Pæremuffins





Pæremuffins med ingefær:
200g rørsukker
3/4 dl raps-, majs- eller vindruekerneolie
3 æg 
275g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær

Fyld :
3 pære 
2 tsk. sukker
2 tsk. stødt kanel

Tænd ovnen på 200 grader.
Rør sukker og olie godt sammen. Pisk æggene i et ad gangen. Bland hvedemel, bagepulver og ingefær i en anden skål, og rør det i dejen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme.  Jeg brugte dobbelt lag af engangs forme, på den måde er holder formene sig bedre.

Skær pærene i både og fjern kernehuset . Fordel bådene i formene, drys kagerne med sukker og kanel og bag dem ca. 15 min, til de er gyldne. Mærk efter med en nål om de er færdige.  Lad dem køle af inden du servere dem. Velbekommen.

God sommer
Alexandra                                                        

Ingen kommentarer:

Send en kommentar