fredag den 18. april 2014

Sunde påskeæg med dadler, kokos, appelsin og kaffe


Disse påskeæg kan man vel godt kalde en slags dadelkugler, og de er virkelig skønne! Udover det, er de faktisk også sunde, og meget nemme at lave. Det kræver ikke ret meget at lave dem, og tager heller ikke specielt lang tid. Derfor kan jeg ikke se nogen grund i, at I ikke alle sammen skulle prøve dem af :-)




Sunde påskeæg
1½ dl mandler
125 g dadler (vægten er uden sten)
1 dl kokosmel
15 g kakao
1 økologisk appelsin, skal derfra
1 spsk friskbrygget kaffe (evt. Nes)
1 dl mælk
4-5 spsk havregryn (måske lidt mere)

kokosmel til rulning

Kom mandlerne i en food processor, og kør dem lidt, til de er groft hakket. Tilsæt de udstenede dadler, kokosmel, kakao, appelsinskal og kaffe. Kør blandingen godt. Tilsæt mælk og havregryn (prøv dig frem med havregrynene, da massen hverken skal være for hård og sej eller våd. Rul blandingen til små påskeæg, og rul dem i kokosmel. Opbevar dem i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar