fredag den 5. april 2013

Bærsmoothie med mandler og dadler


Smoothie er noget, jeg altid har lavet og altid har elsket. Når man kommer hjem fra skole og er lidt småsulten, er det fantastiskt, bare at kunne kyle nogle bær, lidt juice og måske også lidt citronskal ned i blenderen, og så ellers bare trykke på knappen.
I løbet af det sidste stykke tid er mine veninder begyndt at afsløre deres "tricks". For et lidt tid siden var der en af dem der fortalte om, at man skulle putte æg i, for så mættede det mere. Jeg syntes virkelig ikke det lød lækkert at putte æg i sin smoothie, men hun sagde at det gjorde hun hver gang hun lavede smoothie, og der var ikke den mindste skygge af æggesmag. Det viste sig, at hun havde ret. Efter morgenmaden i morges, sprang jeg ud i det, og det blev virkelig dejlig friskt, og jeg var fuldstændig mæt bagefter.

BÆRSMOOTHIE, 3-4 PERSONER
2 dl frosne jordbær
2 dl frosne hindbær
1 dl frosne blåbær
2 bløde dadler
1/2 dl mandler
1 pasteuriseret æg
3 - 3 1/2 dl god æblemost

Udsten dadlerne. Hvis ikke du har pasteauriserede æg til rådighed, kan du koge lidt vand, hælde det i en skål, og dyppe ægget i vandet. Skyl ægget et par sekunder under koldt vand. Kom alle ingredienser i blenderen. Det tager lidt tid at blende, da dadlerne ikke vil blende lige med det samme.


2 kommentarer:

 1. Mhh, hvor ser det lækkert ud! Du har super mange lækre opskrifter!
  Jeg har også en mad-blog, og vi kunne jo følge hinanden på bloglovin, hvis du har lyst? (der er et link på min side) :-)
  - anna-mad.blogspot.dk
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de fine ord! Jeg vil tage et kig forbi din blog :)
   -Viola

   Slet